Border

Border

Veel gestelde vragen over border

De border is in veel tuinen een schitterende plek. Hier staan de planten die ons de meest mooie bloemen met de meest prachtige kleuren geven. Niet gek dus dat hier veel aandacht van jouw als tuinliefhebber naartoe gaat. Om je een beetje te helpen om de border nog beter te laten groeien en bloeien hebben we hieronder een aantal artikelen geschreven. Mocht het artikel waar jij op zoek naar was er niet tussen staan, kun je jouw vraag over de border hier stellen.

Rhododendron bemesten

De Rhododendron bemesten is best een makkelijk klusje, maar daarom niet onbelangrijk. De Rhododendron is toch wel een van onze favoriete planten. Want wat een pracht aan kleuren geeft deze plant ons in het voorjaar! Maar die prachtige bloemen ontstaan niet zomaar. Een aantal belangrijke zaken waar de Rhododendron zich prettig bij voelt omschrijven we hier. Lees meer.

Skimmia bemesten

De Skimmia bemesten mag niet ontbreken bij het goed onderhouden van de plant. Geef je deze schitterende plant goede, gezonde voeding dan zal deze je belonen met rijk bloeiende bloemen. De Skimmia is zo populair omdat deze groen blijft in de winter. Bovendien is de Skimmia redelijk winterhard en is het ook een langbloeier. Daardoor kun je extra lang genieten van de prachtige bloemen die deze plant kan maken. Vanaf het najaar tot en met het vroege voorjaar zal de Skimmia mooie rode bloemen hebben en daarna in het voorjaar schitterende witte bloemen.  Maar voordat de Skimmia zo rijk gaat bloeien moet je aan een aantal dingen denken. Lees meer.

Hortensia bemesten

Beukenhaag bemesten

Buxus bemesten

Rozen bemesten

Goede en gezonde voeding voor de tuin
×