Over Ons

Over Ons

Missie: duurzaam tuinonderhoud

Onze innerlijke drijfveer om de aarde gezond te houden en op een duurzame manier door te geven aan de volgende generaties vormt de basis van ons dagelijks handelen. Vanuit dit uitgangspunt zijn de producten van Sana Flore ontwikkeld. Met de duurzame meststoffen, 100% biologische Groene Aanslagreiniger en graszaden leveren wij producten die een bijdrage leveren aan een gezond milieu en duurzaam tuinonderhoud. Deze kwalitatief hoogwaardige producten biedt Sana Flore voor de hovenier en particuliere markt. Je kunt bij ons ook terecht voor een deskundig advies op maat. Sana Flore is opgericht in 2014. 

Social Media

Sana Flore is uiteraard te vinden op social media. Bezoek en like ons op Facebook , Instagram , LinkedIn en Youtube voor interessante weetjes en tips voor de tuin.

Tuinadvies

Sana Flore biedt u naast duurzame kwaliteitsproducten ook een deskundig advies. De productspecialist van Sana Flore is beschikbaar om je te voorzien van de juiste informatie als het gaat om voeding voor je gazon of beplanting. Persoonlijke aandacht staat daarin centraal.

Zekerheid

De unieke ZEOGRAN® technologie komt rechtstreeks van de professionele markt in Nederland. Veel professionele greenkeepers en sportveldbeheerders maken gebruik van deze unieke meststof. Je kunt als tuinliefhebber ook beschikken over deze kwalitatief hoogwaardige voeding voor de tuin.

Bezorging

Voor alle bestellingen en leveringen garandeert Sana Flore gebruiksgemak en een hoge afleverperformance.

Goede en gezonde voeding voor de tuin
×