NL Greenlabel & Sana Flore

NL Greenlabel & Sana Flore

Duurzaamheid is één van de pijlers van Sana Flore. De producten van Sana Flore zijn stuk voor stuk duurzaam en veilig voor mens, dier en milieu. Daarom zijn wij zeer verheugd te melden dat alle meststoffen van Sana Flore gekeurd en bekroond zijn met het duurzaamste A+ label van NL Greenlabel. Hiermee vallen de meststoffen van Sana Flore in de hoogste categorie voor duurzaamheid.

“NL Greenlabel heeft tot doel het creëren van gezonde en een duurzame leefomgeving waarbij mens en natuur in balans zijn. Het gebruik van duurzame producten en materialen en groen in de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal.

De mens is de wereld aan het uitputten. Tot honderd jaar geleden leefden we in betrekkelijke harmonie met de natuur. Vandaag de dag consumeren we op een onvoorstelbaar niveau. De gevolgen daarvan zijn steeds duidelijker voelbaar, op alle fronten. Meer en meer komt er een beweging op gang die de natuur weer de ruimte geeft die zij verdient en duurzaamheid vooropstelt. Waar duurzaamheid voorheen betekende dat iets lang mee gaat, komt er tegenwoordig meer bij kijken. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de Co2 uitstoot die het transport veroorzaakt? Wat is de samenstelling en de gebruiksduur? Hoe ga ik om met hemelwater en hittestress in onze leefomgeving? En hoeveel energie heeft het gekost om het product te produceren? Bewustwording creëren bij mensen staat hierbij voorop.”

Nico Wissing & Lodewijk Hoekstra

Kijk hier voor meer informatie over NL Greenlabel
https://www.nlgreenlabel.nl/homepage/nlgreenlabel/

« Terug

Goede en gezonde voeding voor de tuin
×