Klantenservice

Klantenservice

Algemene voorwaarden

Download algemene voorwaarden
Download herroepingsformulier

Vragen & klachten

Voor vragen en/of opmerkingen? Stuur ons even een mailtje op: contact@sanaflore.nl

 

Gegevens

Sana Flore V.O.F.
Wagenmaker 54
6603 LV Wijchen

www.sanaflore.nl
contact@sanaflore.nl
Kvk nr: 66227542
BTW nr: NL856451836B01
Vestigingsnr: 000034870490
IBAN: NL49KNAB0255349777

Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

Sana Flore behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf. Als u vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

Retourrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@sanaflore.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten.

Retouradres:

Wagenmaker 54
6603 LV Wijchen

Betalen

Op deze website kun je veilig en makkelijk betalen met iDEAL. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een correcte en veilige betaling.

Bezorging

Voor alle bestellingen en leveringen garandeert Sana Flore gebruiksgemak en een hoge afleverperformance.

Wilt u meer weten over uw privacy op onze website?

Informatie privacy

Goede en gezonde voeding voor de tuin
×