Groene aanslag

Groene aanslag

Groene Aanslag in en rondom de tuin is voor de meeste mensen een doorn in het oog. Bovendien kan het soms voor gladde en gevaarlijke situaties zorgen. Groene aanslag is helaas niet te voorkomen. Vocht (regen) en weinig zonlicht zijn ingrediënten waar groene aanslag goed op groeit. En deze omstandigheden komen nogal eens voor in ons Nederlandse klimaat.

Maar, zoals je vaak ziet met veel voorkomende ‘problemen’, zijn er ook een enorm aantal (vaak niet optimaal werkende) oplossingen. De ene claimt nog beter te werken dan de ander. Van oma’s ouderwetse (en vaak nog goed werkende) oplossingen tot de bekende merken met veelbelovende marketing teksten en alles ertussenin. Voor groene aanslag heeft iedereen wel een eigen oplossing.

Helaas zien wij tussen al deze oplossingen zelden een product die milieuvriendelijk, duurzaam én gebruiksvriendelijk is. Sommige hebben iets van de een en sommige hebben iets van de ander, maar zelden allemaal. En dat vinden wij van Sana Flore zo belangrijk; duurzaam tuinonderhoud. Maar Sana Flore zou Sana Flore niet zijn als het niet met een oplossing voor groene aanslag kwam die aan alle drie deze eigenschappen zou voldoen.

Sana Flore Groene Aanslagreiniger is milieuvriendelijk en duurzaam (100% biologisch) en gebruiksvriendelijk (niet schrobben of naspoelen). Bovendien kan het product op elk type ondergrond gebruikt worden. Dus niet alleen op tegels maar bijvoorbeeld ook op de serre, tuinmeubels of parasol. Het product werkt ook preventief. In het najaar de oppervlakte behandelen betekent een aanzienlijke afname van ontwikkeling van groene aanslag in de winter. Dan kun je in het voorjaar sneller genieten van uw tuin, uiteraard zonder groene aanslag.

Heb je nog tuinvragen? Of behoefte aan een deskundig advies?

Bel of WhatsApp mij: 06 5464 5957
Mail mij: info@sanaflore.nl

« Terug

Goede en gezonde voeding voor de tuin
×